A A A

Over Dottie

Dottie streeft ernaar nieuwe kansen te geven aan een doelgroep die jammer genoeg meestal gediscrimineerd en vergeten wordt door de maatschappij. De “niet specials” die zelf in hun omgeving niet direct mensen met beperkingen of aandoeningen kennen, staan er niet altijd bij stil, dat deze mensen evenveel verlangen, maar dat het voor hen niet altijd zo voor de hand liggend is. Hier moeten deze leden zich kunnen thuis voelen en openhartig kunnen praten met andere leden, die wel begrijpen hoe zij zich voelen

Dottie is dus enkel gericht op leden met beperkingen of aandoeningen vanaf 16 jaar. Om de kwaliteit van Dottie te garanderen, worden de profielen eerst gecontroleerd alsook de foto’s vooraleer ze worden geactiveerd. Om er ook voor te zorgen dat leden, die zich hierop registeren, het echt wel serieus menen om op zoek te gaan naar nieuwe vriendschappen en goede intenties hebben, vraagt Dottie een kleine bijdrage, zodat je op een veilige en leuke manier contacten kan leggen en minder te maken krijgt met fakers. Hieronder vind je de 2 verschillende lidmaatschappen terug:

Soort lidmaatschap:
Basislidmaatschap: is gratis, alle profielen bekijken , 10 foto's laden op je profiel, contacten toevoegen aan uw lijst, berichten ontvangen van andere leden, maar om ze te kunnen lezen, moet je overschakelen naar een betalend lidmaatschap
Premium lidmaatschap: is betalend, alle profielen bekijken, leden toevoegen aan je contactenlijst, 10 foto’s laden op je profiel, berichten ontvangen en versturen naar andere leden, knipoogje versturen


Tarieven lidmaatschap:

Wil je vrijblijvend kennis maken met Dottie, maak dan een gratis profiel aan.
Vind je Dottie leuk dan kan je kiezen voor een premiumlidmaatschap en genieten van alle voordelen van deze site. Hieronder vind je de tarieven terug:
1 maand = 10 euro
3 maanden = 26 euro
6 maanden = 48 euro
 


Je kan via ideal, paypall, visa, bancontact of overschrijving de betaling uitvoeren. Via "mijn lidmaatschap" kan je altijd zien tot hoelang je lidmaatschap nog loopt. Verleng je je abonnement voor de vervaldatum, dan zal dit erbij geteld worden. Betalingstermijnen gaan elkaar dus nooit overlappen.


Respect voor de medeleden staat het hoogst bovenaan de lijst, daarom worden ook alle profielen nagekeken en goedgekeurd door Dottie.  Wanneer er discriminerende, erotisch getinte of kwetsende woorden in een profiel terecht komen of aanmeldingen die commerciële boodschappen bevatten, zullen deze verwijderd worden.  Zij zijn absoluut niet toegestaan bij Dottie! De site past ook een woordenfilter toe, waardoor zelfs sommige ongewenste woorden onmiddellijk worden geblokkeerd. Eveneens foto’s naakt bevatten, zullen niet worden geactiveerd.

Als een lid zich niet aan de regels houdt, kan Dottie op elk ogenblik het lidmaatschap blokkeren of verwijderen en zal het abonnementsgeld in geen geval kunnen teruggevorderd worden.
Indien je een klacht hebt over een lid of over Dottie zelf, meld dit dan op het volgende e-mailadres: admin@dottie.be .De klacht zal zo spoedig mogelijk worden behandeld.
Door zich te registreren bij Dottie, aanvaardt de gebruiker zich te houden aan de regels van de site en de algemene voorwaarden te accepteren. Deze kan u nalezen op de site.
  

Deze functionaliteit is enkel beschikbaar voor betalende leden

Mijn lidmaatschap

Deze functionaliteit is enkel beschikbaar bij mensen uit je vriendenlijst